TV-sztárok

Mégis házasodik L.L. Junior

Alig tudjuk már követni L.L. Junior szerelmi életét, de most teszünk egy próbát. Az énekes ahhoz a nőhöz ment vissza, aki miatt gyermekei anyját elhagyta.

Eddig tartott a szakítás: L.L. Junior újra jegyben jár azzal a Körtvélyessy Kingával, akivel se vele, se nélküle kapcsolatban élnek majd két éve. Junior még 2016-ban hagyta el gyermekei anyját, de nem volt sima az út a mostani eljegyzésig.

Fotó: facebook.com/lljunior

Fotó: facebook.com/lljunior

A 37 éves Lesi László, azaz L.L. Junior még vissza is költözött első szerelméhez, Csillához, ám ez sem tartott sokáig. A nagy nekirugaszkodásból semmi sem lett, és az énekes megint Kinga karjaiba kötött ki.

„Ő az a lány, akivel Csillával való kapcsolatom megromlása után először lelki társak lettünk, majd baráti viszony alakult ki köztünk, aztán ebből lett szerelem” – mondta L.L. Junior.

Ennek ellenére idén már elvileg szakítottak egyszer, de most mégis az eljegyzésnél tartanak – kíváncsian várjuk a folytatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top