TV-sztárok

Gregor Bernadett: „Unokát már nem szülök magamnak”

A 45 éves Gregor Bernadett elárulta, negyedik férjével, Szarvas Attilával egy ideig próbálkoztak a gyerekvállalással.

„Huszonévesen vágytam a népszerűséget, de azt az utat, ahogy eljutottam oda, semmiképp sem” – kezdte a Borsnak adott friss interjúját Gregor Bernadett. A most 45 éves színésznő elárulta, érzése szerint ma már tudja irányítani a róla szóló híreket, amire korábban képtelen volt. „Nagyon nehezen éltem meg az engem ért bántásokat, de már túl vagyok rajta” – tette hozzá.

Gregor Bernadett szerint az egyetlen bűne, ami miatt sokszor pellengérre állították őt, az volt, hogy nem találta meg 17 évesen a párját. „Próbálkoztam, mint mindenki más” – mondta, majd hozzátette, szerinte az embereknek az sosem volt érdekes, hogy mennyit tipródott egy-egy válás előtt, csak az, hogy „na, már megint válik”.

A színésznő öt évvel ezelőtt ismerkedett össze negyedik férjével, Szarvas Attilával, akivel egy ideig közös gyermeket is terveztek. „Nem voltunk ellene, sőt, próbálkoztunk is, de a Jóisten végül úgy döntött, hogy nem jött össze, és ma már azt mondom, talán nem is baj. Ahogy teltek az évek, azt éreztem, nem szeretnék több gyereket, és Attila is erre jutott. Nem biztos, hogy lett volna már türelmem hozzá. Ma pedig már kizártnak is tartom, unokát már nem szülök magamnak” – mondja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top