nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Demcsák Zsuzsa gyerekkorának meghatározó alakjával találkozott

Demcsák Zsuzsa gyerekkorának meghatározó alakjával találkozott

Demcsák Zsuzsa, aki néhány napja meglepő őszinteséggel mesélt gyógyíthatatlan betegségéről, a napokban egy különleges eseményre volt hivatalos. Nem akárkivel futott össze!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

„Nyilvánvalóan voltak komoly mélypontjaim, nem tagadom, nagyon nehéz időszakon mentem keresztül” – vallotta a Story magazinnak Demcsák Zsuzsa, aki az interjúban elárulta azt is, az emlékezetes Szanyi-interjú utáni öt hónapnak volt pozitív hozadéka is. „Ha nincs ez az egész, akkor nem derült volna ki, hogy súlyos beteg vagyok.”

Demcsák Zsuzsa elárulta, súlyos pajzsmirigy-alulműködésben, úgynevezett Hashimoto-kórban szenved, ami bár gyógyszerekkel tünetmentessé tehető, az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan. Szerencsére Zsuzsát nem gátolja a betegsége, legfrissebb posztja szerint a közelmúltban is egy különleges rendezvényre kapott meghívást.

„Tegnap este a Szóvivők Bálján jártam a legjobb barátnőimmel. Olyan szerencsés voltam, hogy gyermekkorom meghatározó alakjával, Michael Knopffal is találkozhattam, aki a kedvenc Máté Péter-számomban is szerepel” – írta Demcsák, aki az említett dalt meg is osztotta.

Megosztás Facebookon