TV-sztárok

Liptai Claudia 45 évesen tart lánybúcsút

Az első esküvője és házassága nem úgy sikerült, ahogy elképzelte, ezért a műsorvezető ma már teljesen máshogy áll a lagzihoz.

Amikor Liptai Claudia 12 évvel ezelőtt először férjhez ment, esélye sem volt az esküvő részleteiről ábrándozni. Gesztesi Károly ugyanis egy hétvégén karon fogta, és meglepetésként az anyakönyvvezető elé vezette az akkor már terhes műsorvezetőt.

A Bors azt írja, hogy a második esküvőjének szeretné megadni a módját. Még lánybúcsúztató buli is lesz, ami 45 évesen, két gyerekkel furcsa lehet, de ez a szokás. Igaz, ezt nem Claudia, hanem a barátnői szervezik, így ki tudja, mi lesz belőle.

Claudia és vőlegénye, a cukrász Pataki Ádám persze az esküvő többi részét is tervezgeti már. Még egy esküvőszervezőt is felfogadtak, de a műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak, így mindenen rajta tartja a szemét.

Ezúttal például szeretne fehér ruhát, koszorúslányokat egyforma ruhában és egy finom tortát. Utóbbi lesz a legegyszerűbb feladat, mivel az leendő férje cukrászdájából érkezik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top