TV-sztárok

Xantus Barbara kettesben maradt a fiával

Nagyot változott Xantus Barbara élete, és nem csak azért, mert nemrég kerek évfordulót ünnepelt. Ami inkább megviseli, az az, hogy kettesben maradt a fiával.

Nehezen dolgozta fel Xantus Barbara, amikor közel húsz év után véget ért a kapcsolata a gyerekei apjával, Szurdi Miklóssal. Azóta viszont új életet kezdett, és a környezetében élők szerint is kivirágzott. Bár azért akadt mostanábana, ami megrázta: felnőtt lánya elköltözött otthonról, ami sokkal jobban megviseli annál, mint hogy jelenleg nincs férfi az életében. 

„Panni már a saját életét éli, távanyuka lettem. Szokatlan érzés, nagyon hiányzik, de hát ez az élet rendje. Ha egyszer ő is szülő lesz, biztosan megérti  majd, nehéz elfogadni, hogy már nem az édesanya a legfontosabb” –mondta Xantus Barbara a BEST magazinnak

Jelenleg kettesben élnek a fiával, Balázzsal, de ahogy mondja, egyáltalán nem zárkózik el a szerelmtől. Sőt, biztos abban, hogy nem egyedülállóként öregszik majd meg.  Erről is mesélt a magazinnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top