TV-sztárok

Jordán Tamás 75 évesen szakított a párjával

Nemrég ünnepelte Jordán Tamás a születésnapját, és azt mondja, gyönyörű, gazdag élete volt – bár elmúlt egy éve messze nem úgy alakult, ahogy szerette volna.

Mérnökként, színészként, igazgatóként és egyetemi docensként is szép élete volt Jordán Tamásnak, aki a magánéletében is úgy érezete, hogy szerencsés ember. Három asszonytól négy gyereke született, és hat unokája van, és bár egykor legendásan sármosnak számított, sosem keveredett szaftos botrányokba. 

„Nem voltak olyan nőügyeim, amiről érdemes lett volna pletykálkodni. Ötvenegy évvel ezelőtt, fiatalon, 24 évesen megnősültem, hozzáteszem, először és utoljára” – mesélte a BEST magazinnak Jordán Tamás, aki vallásos szüleinek nem akart azzal fájdalmat okozni, hogy elválik. Így lehet, hogy mai napig hivatalosan is a felesége Judit, két felnőtt fia édesanyja. Lázár Kata, aki Jordán Adél édesanyja, és Pap Krisztina, akitől a művész legfiatalabb gyereke született, mindhárman jóban vannak egymással. 

Jordán Tamás 75 évesen újra egyedülálló

Bár idillinek tűnik mindez, az elmúlt egy év nem volt felhőtlen. A szombathelyi színház körüli politikai viharok mellett Jordán Tamás magánéletében is nagy változás állt be. 

„Legyen elég annyi, hogy Krisztával 22 évig éltünk együtt, a kapcsolatunk barátsággá szelídült” – foglalta össze tömören Jordán, aki nem hitte, hogy 75 évesen kell újra kezdenie az életét. Hisz abban, hogy ez lehetséges, erről is beszélt a magazinnak. 

A BEST magazinnak mesélt Jordán Tamás a szakításáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top