nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Gáspár Bea új szerepben tűnik fel

Gáspár Bea új szerepben tűnik fel

Gáspár Bea zsűritagként szerepel majd a Konyhafőnök következő évadában. Mindez az egész műsort átalakíthatja. Kíváncsian várjuk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Wossala Rozina és Sárközi Ákos nem vesz részt a Konyhafőnök új évadában. De az egyiküknek már megvan az utódja, s az illető nem más, mint Gáspár Bea, akinek a műsorban versenyzőként és háziasszonyként is komoly tapasztalata van.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. 17 éves korom óta napi szinten főzök, háziasszonyként figyelem majd a versenyzőket, és azt is tudom, hogy mit éreznek, mi mindenen mennek át a főzések alatt. Számomra megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és így van ezzel a családom is. Nincs olyan, hogy nálunk féltékeny legyen valaki a másikra, mert szerepel egy nívós műsorban” – mondta a Blikknek Gáspár Bea.

A Konyhafőnök kreatív producere, Varga Rita szerint Gáspár Bea szereplése új dimenziót ad a műsor egyébként jól bevált struktúrájának. „Bea elképesztően tapasztalt, több mint 25 éve főz, így ő a háziasszony és a fogyasztó szemszögéből fogja majd bírálni a fogásokat, még közelebb hozva a gasztronómiát a nézőkhöz. Nála nem feltétlenül a külalak lesz az elsődleges szempont, hanem a jó íz” – mondta.

A Konyhafőnök VIP következő évadában tehát Fördős Zé  mellett Gáspár Bea lesz a másik zsűritag, a harmadik kilétét még homály fedi.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon