TV-sztárok

Sebestyén Balázs durván túlhajszolja magát

Kilenc éve ébreszti a fél országot a rádióban Sebestyén Balázs , de ekkorát talán még sosem késett a stúdióból, mint tegnap.

„Balázs ezen a héten még forgat, ennek tudható be, hogy ezúttal csak háromnegyed hét körül érkezik” – magyarázta Rákóczi Feri  és Vadon Jani a Sebestyén Balázsról elnevezett műsor hat óra utáni beköszönőjében.

„Kellett még egy fél óra, ne haragudjatok, de egyszerűen muszáj volt. Az a helyzet, hogy kezdek elfogyni. Immár három hete nyomom reggel öttől este nyolcig, és néha már azt sem tudom, hol vagyok”magyarázkodott Sebestyén Balázs, és el is mókázott azon, hogy talán nem is a rádióban van, hanem A Fal felvételén. „Hatos! Kettes! Három golyó! Duplázol, Jani? Ti egy pár vagytok?” – viccelődött a túlhajszolt műsorvezető, akinek a beszédén is hallani lehetett, hogy kicsit elfáradt.

Sebestyén Balázs néhány napja azt is elmondta a rádióműsorban, hogy mi bántja a legjobban. Nem tud elég időt tölteni a családjával – írja a Blikk. „Lassan ott tartok, hogy a hét végén be kell mutatkoznom a gyerekeimnek” – panaszolta a műsorvezető, akit otthon két kisfiú vár, de mire hazaér, ők általában már ágyban vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top