nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Indoklás nélkül kirúgták a Holnap tali! rendezőjét

Indoklás nélkül kirúgták a Holnap tali! rendezőjét

Hiába ment le eddig 140 rész a közmédia Holnap tali! című sorozatából, mégis indoklás nélkül rúgták ki a sorozat rendezőjét. Az elbocsátás hírére felmondott az egész stáb.
NLCafé
f Ajánlom

Minden előzetes értesítés és indoklás nélkül kirúgták a közmédia Holnap tali! című műsorának eddigi rendezőjét, Radnai Márkot. A szakember Facebook-oldalán számolt be a változásról:

A producer és a kreatív producer fel se hívott azóta se, jelen se volt. A munkatársaim, alkotótársaim nagy része felmondott, a képen látható csapatból szinte már senki nem dolgozik a produkciónál.

Az elbocsátás és a felmondások hírét megerősítette az egyik főszereplőjét alakító Stoics Alexandra is:

„Ezzel a lendülettel szinte az egész stáb felmondott, hogy kiálljanak azért, amit Márk szeretett volna… Jobbá tenni a sorozatot! A főszereplők közül mi mind nagyon szeretjük Márkot, és teljes támogatásunkat fejeztük ki más-más formában. Nagyon sajnáljuk a kialakult helyzetet, de mi mindig egy család maradunk!”

Sziasztok! Nagyon sokan érdeklődtetek a folytatással kapcsolatban, azok után, hogy kirúgták a rendezőnket, Radnai Márkot. Ezzel a lendülettel szinte az egész stáb felmondott, hogy kiálljanak azért, amit Márk szeretett volna... Jobbá tenni a sorozatot! A főszereplők közül mi mind nagyon szeretjük Márkot, és teljes támogatásunkat fejeztük ki, más más formában. Nagyon sajnáljuk a kialakult helyzetet, de mi mindig egy család maradunk! ❤️ Én személy szerint nem folytatom a forgatást, annak ellenére, hogy imádom csinálni. Ettől függetlenül a sorozat folytatódik. Nagyon fog és fogtok hiányozni! De! Mivel tisztában vagyok a történtekkel, már nem tudtam volna így folytatni. A lelkiismeretem miatt. A helyes út sajnos sokszor nehezebb, de remelem győz az igazság! Így hát Míra karaktere megszűnik, viszont én nagyon szeretném megköszönni Nektek azt a sok támogatást és szeretetet, amit az évadok során kaptam!! Ti vagytok a legjobbak! Sok puszi ❤️❤️ #holnaptali #holnapnemtali

nyuul 🐰 (@alexandrastoics) által megosztott bejegyzés,

A 444 úgy tudja, a sorozatot folytatni fogják annak ellenére, hogy az egész stáb felmondott.

Megosztás Facebookon