TV-sztárok

Idén is világsztárok forgatnak Magyarországon

Ez az év sem telik úgy el, hogy ne forgatnának Magyarországon néhány hollywoodi filmet vagy sorozatot. Idén nálunk dolgozik majd Will Smith, Rosamund Pike, és lehet, hogy Arnold Schwarzenegger is felbukkan.

Több amerikai filmet is forgatnak majd 2018-ban Magyarországon – tudta meg a Napi a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság adataiból. Nálunk forog majd a Gemini Man című sci-fi akciófilm, amelynek főbb szerepeit Will Smith, Mary Elizabeth Winstead és Clive Owen alakítják. 

Will Smith amerikai színész – Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Ebben a hónapban kezdik forgatni Rosamund Pike főszereplésével a Marie Curie életéről szóló Radioactive című filmet, amelynek egyik forgatási helyszíne Magyarország. A forgatási munkák novemberig tartanak majd.

Bár az NMHH nem vette még nyilvántartásba, de a korábbi hírek szerint Európában Spanyolország mellett Magyarországon, az Origo filmstúdióban is forgatna az új Terminátor-film stábja Arnold Schwarzeneggerrel és Linda Hamiltonnal. A forgatás kezdetét márciusra, a film bemutatóját jövő júliusra tervezik.

Jönnek sorozatok is

Az etyeki Korda Filmstúdióban forgatják jelenleg a Ransom (Váltságdíj) kanadai–francia tévésorozat 2. évadát, akárcsak a brit BBC történelmi sorozata, a The Last Kingdom 3. évadát is. Részben Magyarországon forgatták a National Geographic tévécsatorna Géniusz sorozatának folytatását Pablo Picassóról, amelyben az idősödő mestert Antonio Banderas alakítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top