TV-sztárok

Nem várt fordulat VV Fanni ügyében

Nem védheti tovább VV Fanni feltételezett gyilkosát az ügyvédje, tanúként hallgatják ki.

Több mint két hónapja van előzetes letartóztatásban az egykori dunaújvárosi képviselőjelölt, B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. Úgy tudni, a budapesti Venyige utcai börtönben a hajdani politikust senki sem látogathatja, a szeretteitől való elzárás az egyik legerősebb pszichikai fegyver a rendőrség kezében, hogy minél előbb vallomást tegyen.

Fordulat, hogy a nagybácsi ügyvéd helyett a rendőrség másik védőt kérvényez, és dr. Brodmann Pétert a továbbiakban tanúként akarja meghallgatni – írja a Bors. „Ügyvédje olyan információk birtokában lehet az üggyel kapcsolatban, ami nem mint védő jutott a birtokába, hanem már alapvetően érdemi információkkal rendelkezett. Ilyen esetben pedig indítványozhatják, hogy tanúként legyen kihallgatva. Innentől pedig egyértelmű, hogy nem lehet tanú és védő is egyszerre” – magyarázta a lapnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász. 

Mint köztudott, kamerafelvételek bizonyítják, hogy 2017. novemberében VV Fanni bódult vagy már halott testét B. László autóba teszi. Napokkal később egy B. László által bérelt kocsiban a rendőrség a lány vérét is megtalálta. A gyanúsított azt már bevallotta, hogy videoófelvételeken ő szerepel, de a gyilkosságot tagadja, így VV Fanni holtteste a mai napig sem került elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top