nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Jön az új Csányi-film

Jön az új Csányi-film

Év végén újra filmvásznon láthatják viszont rajongói Csányi Sándor színészt, aki Goda Kriszta új filmjében vállalt főszerepet.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

BÚÉK címen forgat újra egy olasz vígjátékot Goda Krisztina, amelyben Csányi Sándor mellett Bata Éva, Elek Ferenc, Lengyel Tamás, Mészáros Béla, Szávai Viktória és Törőcsik Franciska kapott főszerepet.

A Teljesen idegenek című olasz film hazai adaptációját 350 millió forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Filmalap, a forgatási munkák április végén indulnak, a filmet 2018 végén tervezik bemutatni.

Az eredeti olasz film magyar szinkronos előzetese

Új filmszerepet kapott Csányi Sándor – MTI Fotó: Kovács Attila

A BÚÉK történetében egy szilveszteri baráti vacsora összeszokott társaságának tagjai elhatározzák, hogy a mobiltelefonjaikat az asztalra kitéve minden bejövő hívást, sms-t és üzenetet megosztanak egymással. A kezdetben szórakoztatónak tűnő játék hamar komolyra fordul, a kis elhallgatások után egyre komolyabb hazugságokra derül fény. Barátságok és szerelmek érnek véget, és mindenki szembesül a „nagy kérdéssel”, hogy az őszinteség vajon a legfontosabb vagy a legkártékonyabb dolog-e az emberi kapcsolatokban.

Megosztás Facebookon