TV-sztárok

Jön az új Csányi-film

Év végén újra filmvásznon láthatják viszont rajongói Csányi Sándor színészt, aki Goda Kriszta új filmjében vállalt főszerepet.

BÚÉK címen forgat újra egy olasz vígjátékot Goda Krisztina, amelyben Csányi Sándor mellett Bata Éva, Elek Ferenc, Lengyel Tamás, Mészáros Béla, Szávai Viktória és Törőcsik Franciska kapott főszerepet.

A Teljesen idegenek című olasz film hazai adaptációját 350 millió forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Filmalap, a forgatási munkák április végén indulnak, a filmet 2018 végén tervezik bemutatni.

Az eredeti olasz film magyar szinkronos előzetese

Új filmszerepet kapott Csányi Sándor – MTI Fotó: Kovács Attila

A BÚÉK történetében egy szilveszteri baráti vacsora összeszokott társaságának tagjai elhatározzák, hogy a mobiltelefonjaikat az asztalra kitéve minden bejövő hívást, sms-t és üzenetet megosztanak egymással. A kezdetben szórakoztatónak tűnő játék hamar komolyra fordul, a kis elhallgatások után egyre komolyabb hazugságokra derül fény. Barátságok és szerelmek érnek véget, és mindenki szembesül a „nagy kérdéssel”, hogy az őszinteség vajon a legfontosabb vagy a legkártékonyabb dolog-e az emberi kapcsolatokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top