TV-sztárok

Mi történt a Vészhelyzet sármos orvosaival? – Csak George Clooneynak jött be az élet

Egy ország harsogta az orvosi kifejezéseket: intubáljuk, tubust kérek, szikét. A Vészhelyzet című sorozatnak hazánkban is rengeteg rajongója volt. A chicagói orvosok kalandjai 2009-ben véget értek. Vajon mi lett azóta Benton dokival, Carterrel és a többiekkel?

A Vészhelyzet sztárjai közül egyedül George Clooneynak sikerült kitörnie a sorozatszínész-skatulyából. A többieknek csak lefelé vitt az út, amióta elhagyták a sürgősségi osztályt. Igaz, Goran Visnjicnek például volt jelenése Madonnával, feltűnt egy-két filmben, például Nicole Kidman és Sandra Bullock oldalán, de nem véletlen, hogy máig a Vészhelyzetről nosztalgiázik. 

Azért a mostani sorozatát is nagyon szereti, posztol is róla. 

A sorozat fénykorában a People magazin a legszexisebb férfi színészeknek tartotta őket, dicsőség volt a csapathoz tartozni. Aztán beskatulyázták őket. 

A People magazin címlapján a Vészhelyzet orvosai: Clooney, Wyle, Edwards és La Salle

Noah Wyle, vagyis a Vészhelyzet Carter dokija

A sorozat ifjú orvosa volt Carter, akit Noah Wyle alakított. A kölyökképű dokiból mostanra sármos, szakállas férfi lett, aki azóta sem szabadult a sorozatok világából. Most A titkok könyvtára című szériában alakít főszerepet.

Eriq la Salle, vagyis a Vészhelyzet Bentonja

Benton dokiról sajnos nem mondhatjuk el, hogy rajta nem fogott az idő. Bizony sokat változott, amióta nem láttuk a sorozatban.  Éppen nincs filmes munkája, az utóbbi években is főként sorozatokban tűnt fel. A magyar közönség a 24-ben és A búra alatt-ban láthatta. Az utóbbi években nemcsak színészként, hanem rendezőként is kipróbálta magát.

Looking forward to to getting back to that LA sun soon! #brrrr #ChicagoPD #productionlife #setlife

Eriq La Salle (@eriqlasalle) által megosztott bejegyzés,

Anthony Edwards, vagy a Vészhelyzetből Dr. Green

Green dokinak sem sikerült a nagy filmes áttörés, ő is csak újabb sorozatokban kapott kisebb szerepeket. Családjára viszont nagyon büszke. Édesapja nemrég volt 92 éves, fia pedig friss diplomás.

52-90-20 Three Generations

Anthony Edwards (@anthonycedwards) által megosztott bejegyzés,

Paul McCrane, vagyis Romano doktor a Vészhelyzetből

A pokróctermészetű Romano doktor sohasem a szépségével hódított. De ahogy mondják, aki eleve nem szép, az nem is csúnyul annyira az idő előrehaladtával.  Egy-egy epizód erejéig ő is feltűnt néhány sorozatban, de alapvetően nem sikerült igazán befutnia. Két gyermek édesapja, és az utóbbi időben inkább politikai tartalmú üzenetekkel hívja fel magára a figyelmet a közösségi oldalakon.

Erik Palladino, a Vészhelyzet sorozat Maluccija

A hatodik évadban csatlakozott a sorozathoz az olasz sármőr, aki szintén örök sorozatszínész maradt, de abból legalább jól megélt, mert rengeteg különböző szappanoperában kapott szerepet. Erik is boldog családapa lett, és szerintünk tipikusan az a fajta, akit az apaság csak még vonzóbbá tett.

All about the family. #wearefamily #lovemyfamily #love #thankful @jaimeleepalladino

Erik (@erikpalladino) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top