TV-sztárok

Szabó Zsófi egy valamire egyáltalán nem számított a szülőszobán

Szabó Zsófit élete talán legnagyobb meglepetése érte kisfia születésekor. Legalábbis erről mesél az ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában.

Szabó Zsófi kisfia nagyot nőtt az elmúlt két hónapban: a műsorvezető korábban a Reggeliben elárulta, a pici már hat kiló, és nagyon gyorsan fejlődik, ami nem csoda, hiszen szépen eszik. A műsorvezető kollégáinak mesélt arról is, hogy bár rengeteg rémtörténetet hallott az anyaság első pár hónapjáról, ő egyáltalán nem így éli meg ezeket a napokat.

És bár Zsófi odavan kisfiáért, Mendelért, nagyon hiányzik neki a munkája. „Azt gondolom, hogy amilyen ütemben fejlődik az én gyermekem, egy hónap múlva már el tudom vinni magammal bárhova. Talán képernyőképes is leszek, bár nem fogyózom. Szerintem márciusban már bekukkantok a Story Extrába” – mondta a műsorvezető.

Zsófi az ATV #Bochkor műsorának lesz legközelebb vendége, amiben mesélt arról a nagy megleptésről is, ami a szülőszobán érte. Úgy volt ugyanis, hogy anyukája kíséri majd be, ám mikor meglátta, hogy viszik be a lányát, végül rosszul lett. „Így a férjem kénytelen volt bejönni, pedig egész terhességem alatt tiltakozott ellene. Megláttam, mondom: ezt nem hiszem el! Erre ő nagyvonalúan azt mondta: itt a helyem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top