TV-sztárok

Luxus Vivit kiborítja második terhessége

A Feleségek Luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien őszintén beismerte, a második terhessége teljesen más, mint az első volt. „Brutális ez az időszak” – tette hozzá.

Vasvári Vivien, vagyis a Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című műsorának Luxus Vivije, tavaly novemberben jelentette be, hogy második gyermekével várandós. „Terveztük a babát, úgy voltunk vele, ha szeptember végéig sikerülne teherbe esnem, akkor az nem érintené a július 21-re tervezett esküvőnket sem. És elsőre összejött” – nyilatkozta korábban.

Luxus Vivi most a Blikknek elárulta, hogy bár második terhessége teljesen más, mint az első volt, egy pillanatra sem lassít: saját babamárkáját népszerűsíti, lakberendezéssel foglalkozik, fotós munkákat vállal, és hamarosan újra forgatni kezd. „Sokszor úgy érzem, egy napnak hosszabbnak kellene lennie, mint 24 óra. Reggel felkelek, beadom a lányomat az oviba vagy az apjához, hattól pedig már rohanok, hogy utolérjem magam” – árulja el Vivi.

A luxusfeleség beszélt arról is, hogy születendő kisfia már most nagyon aktív, ezért újra kell tanulnia aludni. „Brutális ez az időszak, hiszen amúgy is szenzitív ilyenkor az ember, de a kimerültségtől most sokszor nagyon kivagyok” – mesélte Vivi, aki beszélt arról is, hogy kisfia igazi örökmozgó, a sok rugdosással és forgolódással pedig nem igazán engedi anyukáját pihenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top