TV-sztárok

Boros Lajos túl van a szívműtéten

Boros Lajost szerdán operálták meg, de a megpróbáltatásainak ezzel még nincs még vége. Hamarosan újabb komoly szívműtét vár rá.

Boros Lajos néhány hete szívproblémák miatt került kórházba. Kiderült, hogy nemcsak szívritmuszavara van, két szívbillentyűjét meg is kellene operálni. „A szerda esti műtét igazán fura élmény volt! Ébren voltam ugyanis, amikor dr. Merkely Béla betette a pacemakerem” – idézi a rádióst a Blikk, akinek annak ellenére sikerült megőriznie a humorérzékét, hogy az elmúlt időszakban egymás után diagnosztizáltak nála komoly betegségeket.

Boros a lapnak elmondta, műtét közben úgy érezte magát, mintha egy gödörben lenne. „Felettem a professzor és két asszisztens beszélgettek. Meg is kérdeztem, hogy elnézést, de ilyenkor nekem, mint páciensnek hogyan kell viselkedni.”

Boros Lajosnak egyébként nem csak a szívével van a baj. Mint kiderült, cukorbeteg is, ezért az orvosai szigorú diétára fogták. „Lefogytam hét és fél kilót. Soha nem voltam ennyire vékony, ám most éppen ez a probléma, ezért nem lehet a billentyűimet megműteni. A következő három hónapban öt kilót kell felszednem, ami a diéta mellett nem egyszerű feladat” – vallotta be a rádiós, aki a megpróbáltatások ellenére jól van, és bár a rosszullétei nem múltak nyomtalanul el, a pacemakernek köszönhetően valószínűleg megszűnnek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top