nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Boros Lajos túl van a szívműtéten

Boros Lajos túl van a szívműtéten

Boros Lajost szerdán operálták meg, de a megpróbáltatásainak ezzel még nincs még vége. Hamarosan újabb komoly szívműtét vár rá.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Boros Lajos néhány hete szívproblémák miatt került kórházba. Kiderült, hogy nemcsak szívritmuszavara van, két szívbillentyűjét meg is kellene operálni. „A szerda esti műtét igazán fura élmény volt! Ébren voltam ugyanis, amikor dr. Merkely Béla betette a pacemakerem” – idézi a rádióst a Blikk, akinek annak ellenére sikerült megőriznie a humorérzékét, hogy az elmúlt időszakban egymás után diagnosztizáltak nála komoly betegségeket.

Boros a lapnak elmondta, műtét közben úgy érezte magát, mintha egy gödörben lenne. „Felettem a professzor és két asszisztens beszélgettek. Meg is kérdeztem, hogy elnézést, de ilyenkor nekem, mint páciensnek hogyan kell viselkedni.”

Boros Lajosnak egyébként nem csak a szívével van a baj. Mint kiderült, cukorbeteg is, ezért az orvosai szigorú diétára fogták. „Lefogytam hét és fél kilót. Soha nem voltam ennyire vékony, ám most éppen ez a probléma, ezért nem lehet a billentyűimet megműteni. A következő három hónapban öt kilót kell felszednem, ami a diéta mellett nem egyszerű feladat” – vallotta be a rádiós, aki a megpróbáltatások ellenére jól van, és bár a rosszullétei nem múltak nyomtalanul el, a pacemakernek köszönhetően valószínűleg megszűnnek majd.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon