TV-sztárok

Debreczeni Zita szinte mindenhol felvette Gianni nevét

Bonyolult döntéseket kell hoznia a XXI. század emberének, például: mi legyen a közösségi médiámmal a házasság után? Debreczeni Zita felemás választ adott.

A tavalyi év szinte kizárólag Debreczeni Zita és Gianni folyamatosan közelgő esküvőjéről szólt. Találgattuk a helyet, az időt, a tortát és a ruhát, majd tátva maradt a szánk a fentiek megvalósításán. Igazi álomesküvőt rittyentett a boldog pár.

Gianniék legalább kétszer házasodtak össze, egyszer Olaszországban, egyszer pedig itthon. Debreczeni Zita a magyar esküvőn hivatalosan is felvette férje vezetéknevét, így a házassági anyakönyvi kivonatot már Annoni Zitaként írta alá.

A korábbi modellnek és fotósnak azonban tegnap este leesett, hogy nem lehet hivatalos a frigy, hiszen a Facebookon még leánykori nevével van fenn. Ezt a mulasztást szerencsére most pótolta.

Minek nevezzelek? Előadja Debreczeni Zita

Persze az élet nem ilyen egyszerű. A fenti példa mutatja, hogy néhány kereséssel alaposan összezavarodhatna, aki nem követi Zitáék életének fontos mozzanatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top