TV-sztárok

Rékasi Károly először állt szemtől szemben gázolójával

Gördülnek az igazságszoltáltatás kerekei: Réksai Károly évekkel ezelőtti motorbalesetének első tárgyalását tegnap tartották.

Csak tavaly októberben emeltek vádat a 2015-ös baleset miatt: eszerint a Rékasival ütköző autóst maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják. Egy évvel korábban az autós már elismerte felelősségét, ezért érthetetlen, miért tart még mindig itt Rékasi Károly ügye.

A tegnap tartott első tárgyalásra Rékasit elkísérte Pikali Gerda is. A tanács mindkét sofőr verzióját meghallgatta a balesetről. A színész állva kezdte meg vallomását, de később le kellett ülnie, mivel sérült lába megfájdult.

Rékasi Károly

A szürke autó sofőrje a tárgyalóteremben bocsánatot kért Rékasitól, de ezzel az ügy nincs lezárva, írja a Bors. „Bevallom, volt ez alatt az idő alatt olyan nehéz időszakom, amikor jólesett volna a bocsánatkérés. Ma már nem vágyom rá, elfogadtam, hogy van olyan ember a világon, aki ezt nem teszi meg” – mondta korábban a színész.

Rékasi a balesetet követően többször véget akart vetni életének, párja tartotta benne a lelket, és támogatta a gyógyuláshoz vezető úton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top