nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Rékasi Károly először állt szemtől szemben gázolójával

Rékasi Károly először állt szemtől szemben gázolójával

Gördülnek az igazságszoltáltatás kerekei: Réksai Károly évekkel ezelőtti motorbalesetének első tárgyalását tegnap tartották.
NLCafé
f Ajánlom

Csak tavaly októberben emeltek vádat a 2015-ös baleset miatt: eszerint a Rékasival ütköző autóst maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják. Egy évvel korábban az autós már elismerte felelősségét, ezért érthetetlen, miért tart még mindig itt Rékasi Károly ügye.

A tegnap tartott első tárgyalásra Rékasit elkísérte Pikali Gerda is. A tanács mindkét sofőr verzióját meghallgatta a balesetről. A színész állva kezdte meg vallomását, de később le kellett ülnie, mivel sérült lába megfájdult.

Rékasi Károly

A szürke autó sofőrje a tárgyalóteremben bocsánatot kért Rékasitól, de ezzel az ügy nincs lezárva, írja a Bors. „Bevallom, volt ez alatt az idő alatt olyan nehéz időszakom, amikor jólesett volna a bocsánatkérés. Ma már nem vágyom rá, elfogadtam, hogy van olyan ember a világon, aki ezt nem teszi meg” – mondta korábban a színész.

Rékasi a balesetet követően többször véget akart vetni életének, párja tartotta benne a lelket, és támogatta a gyógyuláshoz vezető úton.

Megosztás Facebookon