nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Nemsokára vallhat VV Fanni feltételezett gyilkosa

Nemsokára vallhat VV Fanni feltételezett gyilkosa

VV Fanni családjának ügyvédje szerint közeleg a vallomás ideje.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Heteken belül megtörhet, és bevallhatja bűnét a VV Fanni megölésével gyanúsított B. László – nyilatkozta a Borsnak  dr. Lichy József, az eltűnt lány családjának jogi képviselője.  

VV Fanni, eltűnt személy, körözési fotó (forrás: police.hu)

VV Fannit továbbra is eltűnt személyként körözi a rendőrség (Forrás: police.hu)

Az ügyvéd szerint közeleg a krízispont, amikor a feltételezett elkövető elárulja, hova rejtette el VV Fanni holttestét, mivel rájön, hogy jobban jár, ha beszél.

Dr. Lichy József hangsúlyozta, hogy ha előbb találják meg a holttestet,  a gyilkos súlyosabb büntetést kap. Akár tíz évvel is megrövidítheti azonban a büntetését, ha maga mondja el, hol van a holttest.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon