nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Alkalmi munkákból él az Irigy Hónaljmirigy korábbi tagja, Ambrus Zoltán

Alkalmi munkákból él az Irigy Hónaljmirigy korábbi tagja, Ambrus Zoltán

Évekkel ezelőtti balesete után kicsúszott a lába alól a talaj, és szinte a nulláról kellett újrakezdenie Ambrus Zoltánnak.
NLCafé
f Ajánlom

Csodával határos módon élte túl 2005-ös autóbalesetét az Irigy Hónaljmirigy tagja, Ambrus Zoltán. Rehabilitációja hosszú és fájdalmas volt, újra kellett tanulnia beszélni, ráadásul szerelme is elhagyta.

Ambrus Zoltán 2011-ben vált ki hivatalosan az Irigy Hónaljmirigyből, akkori közleménye szerint egy évet a pihenésnek szentelt volna, ám sosem tért vissza a bandába.

Ambrus Zoltán

A korábbi zenész azóta is alkalmi munkából él, írja a Blikk. Az elmúlt nyolc évben volt már vízi mentő, pultos, zenekari „road”, illetve különböző fizikai munkákat is elvállal. „A múlt héten például a Balatonnál festettem, burkoltam. Mindenfélét elvállalok, ha hívnak. Ebből van a bevételem, illetve kedden és szerdán bankot nyitok pajszerrel” – mondta korábban.

Balesete következtében ráadásul enyhe beszédhibával küzd, amit sok munkáltató félreért, szellemi fogyatékosságnak gondol, és ez nem könnyíti meg az életét. Ambrus Zoltánnak válása óta nem volt komoly kapcsolata, és mára már arról is letett, hogy családot alapítson.

Megosztás Facebookon