nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Marsi Anikó: tudtam, mit vállalok

Marsi Anikó: tudtam, mit vállalok

A veterán híradóst nem lepik meg a támadások amiket a Tények vezetéséért kap, de Marsi Anikó még így is jól érzi magát a TV2-nél.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Baráti hangvételű, kínos kérdésektől mentes interjút készített az Origo „házon belül” Marsi Anikóval. Az RTL Klubon befutott tévés két éve tért vissza az országba és a TV2-be, hogy a Tények azóta egyre csökkenő színvonalú műsorának arca legyen.

Marsi Anikó műsort vezet

„Én egyszerűen imádok itt dolgozni (…) Itt velem mindenki nagyon szeretetteljes és kedves. Egyszerűen csak jó hangulatban zajlanak a napjaim, és ez nagyon jó érzés” – fogalmazott Marsi a hírportál felvetésére, hogy állítólag rossz hangulat lenne a csatornánál.

A hangvétel tehát elég termelési riportosra van belőve. Mikor a riporter megkérdezi, hogy telik Marsi egy napja, a műsorvezető a reggeli futása mellett megemlíti a „világszínvonal feletti” normafai futópályát, biztos, ami biztos.

Sőt, Marsi szerint jártában-keltében a polgárok megállítják, „egy-egy anyagunkról érdeklődnek, és mindezt érezhető szeretettel, kedvességgel teszik”. Ennek ellenére hallja a Tényeket ért támadásokat is, de különösebben nem tudja meghatni a kritika.

„Mindannyian felnőtt, tapasztalt műsorkészítőként mondtunk igent egy napi hírműsor felkérésére. Tudtam, hogy mit vállalok, és azt is tudtam, hogy ez mivel jár” – mondta Marsi Anikó.

Marsi Anikó egyelőre nem hagyja el a Tényeket

Marsi Anikó egyelőre nem hagyja el a Tényeket

Az időnként fel-felröppenő hírekkel ellentétben pedig Marsi Anikónak esze ágában sincs elhagyni a TV2-t. „Ha rajtam múlik, terveim szerint még hosszú ideig a Tényeknél maradok!” – zárta szavait a tévés.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon