nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Eláll a szavunk Lengyel Tamás felsőtestétől

Eláll a szavunk Lengyel Tamás felsőtestétől

Nem akármilyen látványban lesz részük a Válótársak rajongóinak. Lengyel Tamás nagyon durván kigyúrta magát az új évadra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Játékszín és az RTL Klub színésze, a negyvenéves Lengyel Tamás olyan kockahasat villant a Válótársak legújabb trailerében, hogy csak na. A jelenetben Lengyel karakterét, Hatvani Jocit épp a rendőrségen poloskázzák be, hogy egy titokzatos rosszfiút lehallgathassanak.

 

A színész szemmel láthatóan nem hagyott ki mostanában egyetlen edzést sem, sőt. Ránézésre talán még több kocka is van rajta, mint amennyinek lennie kellene. Mindenesetre simán tudnánk cserélni Lengyel Tamás barátnőjével ezután a videó után.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon