nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
A Dal: Tolvai Reni újabb zsűritagtól kapott ki

A Dal: Tolvai Reni újabb zsűritagtól kapott ki

Miután Tolvai Reni A Dal legutóbbi adásában kapott erős kritika miatt kiakadt Schell Juditra, megérkezett a ringbe egy másik zsűritag, Frenreisz Károly is.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Tolvai Reni produkcióját A Dalban sokan sokféleképpen ítélik meg, de az biztos, a Crack my code című számnak van utóélete. A Dal élő adásában Schell Judit kemény szavakkal illette Renit, aki a Facebookon akadt ki a kritika miatt, majd egy kicsit lehiggadt, és bocsánatot kért.

Frenreisz Károly kiállt Schell Judit mellett

Most azonban egy másik zsűritag, Frenreisz Károly is megszólalt, és elmondta, hogy megvédi Schell Juditot, mert Reni dalában és a dal tartalmában sem találta meg a zsűri a magyaros vonalat.

Ettől függetlenül Renit nagyon jó énekesnek tartom, fergetegesen rappeltmondta Frenreisz a Borsnak, aki szerint aki színpadra lép, annak vállalnia kell a következményeket.

Te mit gondolsz erről a dalról?

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon