nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
A Dal 2018: Dánielfy Gergely és az AWS nyerte a második előválogatót

A Dal 2018: Dánielfy Gergely és az AWS nyerte a második előválogatót

A Dal 2018 második előválogatóját Dánielfy Gergely és az AWS nyerte, holtversenyben 45 ponttal. A második helyen is holtverseny volt. A nézők a Sativust juttatták tovább hatodikként.
NLCafé
f Ajánlom

Szombat este folytatódott A Dal 2018 a második élő előválogatóval, ahol az első élő adáshoz hasonlóan ismét hat versenyző jutott tovább az elődöntőbe. A Dal 2018 második előválogatóján ismét holtverseny volt az élen: Dánielfy Gergely és az AWS is 45-45 pontot gyűjtött, így jutott tovább az elődöntőbe. Előbbi az Azt mondtad, míg az utóbbi a Viszlát nyár című dallal indult. Az első két helyezett után a harmadik helyen is holtverseny alakult ki: 43-43 pontot gyűjtött Heinz Gábor „Biga”, illetve Szabó Ádám és Katona Tamás formációja, a YesYes. 

A Dal 2018 második előválogatójának ötödik továbbjutója Odett lett. 

A Duna és a Duna World csatornán élőben közvetített eurovíziós dalválasztó, A Dal 2018 előválogatóján a négy zenész, énekes, dalszerző zsűritag – Schell JuditBoth Miklós, Frenreisz Károly és Mező Misi – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők mobilalkalmazás segítségével és SMS-ben is szavazhattak a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. A hatodik továbbjutó a nézők szavazatai értelmében a Sativus lett, így az elődöntőbe jutott.

Megosztás Facebookon