TV-sztárok

Kulcsár Edina teljesen kiborult

Kulcsár Edina szerint felfoghatatlan, hogy milyen emberek vannak. A szépségkirálynő 87 éves dédnagymamája volt az „áldozat” egy plázabeli incidensnél.

Kulcsár Edina csajos napot tartott anyukájával és a dédnagymamájával az egyik bevásárlóközpontban, azonban üröm vegyült az örömbe a csodás vasárnapjukon. Az incidensről a közösségi oldalán számolt be részletesen:

Eljöttünk mozizni egyet, de előtte szerettünk volna ebédelni… Ugye, mondanom sem kell hányan vannak ilyenkor a bevásárlóközpontokban. Láttam, hogy egy úr éppen végez az ebéddel, így jelzés értékkel odaálltam, hogy a Mamám le tudjon majd ülni. Ahogy felállt, a Mamám már el is foglalta a helyét, de egy borzasztó modortalan, bunkó jellemtelen »úriember« leültette a Mamámmal szembe a lányát, hogy ezt ők foglalták! Mondom, ne idegesítsen már.. hát itt állok 5 perce. Mire azt mondja: »MINK IS«
Majd felállította a közel 87 éves dédnagymamámat!
Engem úgy felidegesített, hogy én csak mondtam neki a magamét és az idegtől legalább 10 percig remegett a kezem! Hogy lehet ennyire udvariatlan valaki… Az, hogy engem elküld az egy dolog, de hogy nincs valaki tekintettel az idősebbekre? Hova tűnt a tisztelet???
Mélységesen felháborít, de inkább elszomorít! Na mindegy… Már a Mamám megnyugtatott a végtelen türelmével és nyugodtságával, így igyekszem hamar túl lenni ezen a rossz élményen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top