TV-sztárok

Felismerhetetlenné váltak a Dallas bombázói

Ha évtizedekkel ezelőtt lett volna Instagram, a Dallas sorozat női sztárjait több követővel büszkélkedhettek volna, mint Palvin Babara és Vajna Tímea együtt. Most fel sem ismernéd őket.

A nyolcvanas években férfiak millió csorgatták a nyálukat a Dallas című sorozat bombázóira. A Ewing család férfitagjai mindig is bolondultak a csinos nőkért, de valószínűleg ők se gondolták, hogy közel harminc évvel a sorozat befejezése után szépészeti klinikákon fogják eltorzítani a külsejüket. A Dallas Lucyjét fel sem ismertük a legutóbbi képeken, bezzeg Linda Gray, vagyis Samatha ragyog, mint a sorozat idején. 

Victoria Principal, vagyis a Dallas Pamelája

Pamela karaktere az első pillanattól kezdve problémaforrást jelentet a Ewingoknak, hiszen ősi ellenségük, a Barnes család tagja. A Bobby élete első szerelmét alakító 68 éves színésznő 2001-ben véglegesen hátat fordított a sztárvilágnak, miután a botox felismerhetetlenre torzította az arcát.

Audrey Landers, a Dallas Aftonja

A cserfes és a férfiak tekintetében igencsak nagy étvágyú Aftont alakító, most 61 éves Audrey Launders korának egyik legszexibb színésznőjének számított, mára azonban csak az agyonplasztikázott milfek kategóriájában rúghatna labdába. 

Priscilla Presley, vagyis Jenna a Dallasból

Priscilla Presley és Patrick Duffy, vagyis Jenna Wade és Bobby Ewing a Dallasból

Elvis exe 5 éven keresztül alakította a Bobby és Ray között őrlődő Jenna Wade-et. Az állandó drámázásáról híres karakter szöges ellentétben áll a 72 éves színésznő valódi személyiségével: legfrissebb képei alapján igen határozottan eldöntötte, hogy egy élőhalottra szeretne hasonlítani. 

Sheree J. Wilson, April a Dallasból

Sheree J. Wilson nevét nálunk nem sokan ismerik, de a Dallas Aprilje már más kérdés

A Bobby tragikus sorsú második feleségét alakító színésznő 2014-óta nem forgatott. Többek szerint ebben az is közre játszhatott, hogy évek óta állnak az új Batman film munkálatai, melyben az eltorzult arcú, 59 éves Sheree nagy eséllyel indulhatna Joker szerepéért. 

On set with @haylieduff

Sheree (@shereejwilson) által megosztott bejegyzés,

Deborah Shelton, Mady a Dallasból

Mandy nem csak Jockey Ewing kedvence volt a Dallasban

Mandy éveken keresztül tartozott Jockey tartósabb barátnői közé, és sosem félt bevetni a bájait, ha valamit meg akart szerezni a szoknyabolond férfitól, legyen az bunda, ékszer vagy hatalom. A 69 éves Deborah-val egyébként egész kegyesen bánt az idő,  vagy csak ő volt az egyetlen, aki jó plasztikai sebészt választott. Kár, hogy irigy volt, és a többieknek nem adta meg a számát…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top