TV-sztárok

Liptai Claudia: Nekem normális férfiakhoz van és volt viszonyom

Liptai Claudia a Blikknek adott friss interjújában őszintén mesélt az elmúlt időszakról, a lányával való kapcsolatáról, férfi-nő barátságról és a szorongásairól is.

„Panka jó gyerek, sokkal jobb, mint én voltam. Jobban is tanul, aminek az lehet az oka, hogy van hátországa” – árulta el a Blikknek adott legfrissebb interjújában Liptai Claudia, aki a kislányával kapcsolatban elárulta azt is, hogy igazi barátnők. „Mindent megbeszélünk, és csak apróságokon veszekszünk, de azok miatt szinte folyamatosan. És lassan tudja hordani a cipőimet is, mert 40-es lába van a 11 éves gyerekemnek.

A műsorvezető, aki az elmúlt évet félig anyaként, félig dolgozó nőként töltötte, elmondta, nem hisz a férfi-nő barátságban. „Fantasztikus lehet, akinek összejön, és az én életemben is vannak barátszerű férfiak, de olyan férfi barátom nincsen, akivel olyan szoros lenne a kapcsolatom, mint egy barátnőmmel. A volt férjem sem a barátom, hanem a gyerekem apja, akivel van egy örökké tartó viszonyom. A szerelmem sem a barátom, hanem a szerelmem, akivel van egyfajta baráti viszonyom. Ezt a két fogalmat én nem akarom összemosni.

 

liptai claudia, marcell születésnap

Kép forrása: Facebook

Liptai Claudia őszintén beszélt arról is, milyen a kapcsolat a vőlegénye és a volt férje, Gesztesi Károly között. „Ádám kedveli a Karcsit, aki érezhetően tiszteli Ádámot. Karácsonykor például egymásnak is adtak ajándékot” – árulta el a műsorvezető, majd hozzátette, így tartotta helyesnek. „Nem kell belemászni egymás életébe. Most is, hogy visszagondolok arra a napra, azt érzem, nekem normális férfiakhoz van és volt érzelmi viszonyom. Ők tudnak egymással kommunikálni.

Bár maga a megtestesült harmónia, Claudia beszélt a szorongásairól is. „Rengeteg szorongás van bennem, főleg, mióta szülők nélkül maradtam, és azóta barátok is tűntek el az életemből. Nyomasztó érzés, ahogy magam is visszafordíthatatlanul közelítek az elkerülhetetlen vég felé. Ettől függetlenül minden reggel úgy ébredek, hogy örülni akarok a napnak, ami előttem áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top