nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
A Dal 2018: a Leander Kills és Süle Zsolt nyerte az első élő show-t

A Dal 2018: a Leander Kills és Süle Zsolt nyerte az első élő show-t

A Dal 2018 első előválogatóját holtversenyben Süle Zsolt és a Leander Kills nyerte 44 ponttal, mögöttük a harmadik helyen Király Viktor végzett, aki 43 pontot gyűjtött be a zsűritől és a közönségtől.
NLCafé
f Ajánlom

Szombat este rendezték A Dal 2018 első élő előválogatóját, a show-műsorból hatan jutottak tovább az elődöntőbe. A Dal 2018 első válogatóját holtversenyben a Leander Kills és Süle Zsolt nyerte 44 ponttal. Előbbiek a Nem szól harang című dalukkal érkeztek, míg Süle Zsolt a Zöld a május című nótával.

A harmadik helyet 43 ponttal Király Viktor szerezte meg, aki Budapest Girl című dalával érkezett. 

A Duna és a Duna World csatornán élőben közvetített előválogatón a négy zenész, énekes, dalszerző zsűritag – Schell Judit, Both Miklós, Frenreisz Károly és Mező Misi – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők mobilalkalmazás segítségével és SMS-ben is szavazhattak a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. Mivel egy technikai hiba miatt a mobilos szavazatok elvesztek, csak az SMS-ben küldött szavazatokat és a négy zsűritag pontjait tudták figyelembe venni, így jutott tovább öt dal. A hatodik továbbjutó a nézők szavazatai értelmében Vastag Tamás lett, így ő is az elődöntőbe jutott.

Megosztás Facebookon