TV-sztárok

Frissítette a rendőrség VV Fanni körözését

Új körözési fotót tettek fel VV Fanniról, de egyelőre nem tudni, miért.

Frissítették VV Fanni körözését a Magyar Rendőrség hivatalos honlapján. Pénteken új fotóra cserélték a novemberben eltűnt realitysztár fényképét – szúrta ki a Blikk.

A lap szerint az új fénykép frissebb, az eltűnéshez közelebbi időpontban készült. Azt azonban egyelőre nem tudni pontosan, hogy miért pont most változtatták meg a körözési fotót. A nyilvános körözési listán keresztül bárki számára elérhető oldalon ezen kívül semmi más nem változott: VV Fannit továbbra is eltűntként keresik, az ügyben emberölés gyanúja miatt nyomoznak.

VV Fanni, eltűnt személy, körözési fotó (forrás: police.hu)

VV Fanni frissített körözési fotója (forrás: police.hu)

VV Fanni – vagyis Novozánszki Fanni – november 20-án tűnt el otthonából, a nyomok pedig arra utaltak, hogy nem önszántából távozott. A rendőrség december elején közölte családjával, hogy az egykori tévésztárt minden valószínűség szerint megölték, a holttestét azonban azóta sem sikerült megtalálniuk. Az ügyben letartóztattak egy gyanúsítottat, aki másfél hónapja ül előzetes letartóztatásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top