TV-sztárok

Szűcs Judith szexuális ajánlatokat kap az interneten

Szűcs Judith remek formában van, és ez sokaknak feltűnt. Fiatal férfiak ostromolják az interneten, ki udvariasabbm, ki erősebb formában...

Szűcs Judith 64 évesen is a fiatalokat megszégyenítő bomba formában van. Aktívan használja a Facebookot, ahova gyakran posztol magáról új képeket. Mindennek nagyon örülnek a követői, nem ritka az sem, hogy a férfiak udvarolnak neki, de akad olyan is, aki nyílt szexuális ajánlatokkal bombázza.

Ma különlegesen ragyog a művésznő! – írja az egyik kommentelő az énekesnő képe alá, egy másik azt ecseteli, hogy milyen szexi és dögös, de van, aki odáig merészkedik, hogy kifejti, mit tenne vele, ha találkoznának. Akad olyan is, aki egy mondatban összefoglaljam mit csinálna: „Le se másznék rólad!” – írja.

Szűcs Judith lazán és viccesen kezeli az efféle ajánlatokat és az online udvarlást.  „Randiznának? Félre vannak informálva, vőlegényem van – szögezi le az énekesnő vidáman. – Ti­zenhét évig vártam az igazira, addig miért nem jutott eszükbe? Szabad voltam tizenhét évig, tessék! Nem jöttek” – mondta nevetve a Borsnak.

Szűcs Judith remek formában van:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top