TV-sztárok

Szabó Zsófi nehezen viseli a bezártságot

Szabó Zsófi imádja az anyaságot, még akkor is, ha szinte semennyit nem tud aludni. Egy dolog van, amit nem bír, a bezártság.

December elején született meg Szabó Zsófi első gyermeke, Kis Mendel. A műsorvezető azóta is csak áradozni tud az anyaságról. „Nem is sejtettem, hogy lehet ennyire szeretni. Semmihez nem hasonlítható, földöntúli érzés” – mondta. Nagyon boldog, de nem is csinál belőle titkot, hogy szeretne minél előbb újra a kamerák elé állni, mert nem viseli jól a bezártságot.

„Imádom az anyaság minden pillanatát, de kicsit nehezen viselem a bezártságot. Hat hét után most fordult elő először, hogy miután elintéztem a dolgomat, a férjemmel beülhettünk egy étterembe megebédelni” – mondta a Blikknek Szabó Zsófi, aki kedvenc olasz tésztájának elfogyasztása után rohant is haza kisfiához. „Tudom, hogy jó kezekben van, de állandóan aggódom, percenként írok az anyukámnak, hogy minden rendben van-e.”

Szabó Zsófi és Családja Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top