TV-sztárok

Stohl András a csalásról sztorizott, aranyos volt

Kényes kérdés, hogy kis csal és ki nem – a legutóbbi Piramis adásban először a játékosok meséltek, majd Stohl András is megosztott ezzel kapcsolatban egy kis sztorit.

Bizony-bizony, mindannyian ismerünk olyanokat, akik nem a szabályoknak megfelelően játszanak, mert a nyerés sokkal fontosabb, mint a játék. Erről kérdezte A Piramis legutóbbi adásában a versenyzőit Stohl András, és rögtön kiderült, mennyire egy hullámhosszon vannak mindannyian. 

Stohl András a Piramisban szívesen mesél saját élményekről

„Mi a helyzet a csalással, benne van a játékban?” – kérdezte a műsorvezető a társasjáték-mániás Zolitól és Marcitól, akik mindketten elismerték, hogy nem mindig tartják be a szabályokat, mert ők nyerni szeretnek. 

Nekem kilencéves a lányom, Franciska, és nem nagyon tudok vele játszani, mert ő mindig kitalál valamilyen szabályt. Akárhogy megy a játék, ő biztosan azt mondja, hogy ez így van. Ha mondom neki, hogy de Franciska, tegnap nem így volt, erre ő, hogy de már így van, már így játszunk. Ráadásul én nagyon utálok veszteni, ezért nehéz ez kettőnk között, és így inkább nem játszunk.

Stohl András csalásról és a játékról ebben a videóban beszélt: 

A héten amúgy kiderült, hogy Stohl Andrást műtötték, és nem tudott egyelőre munkába állni a Class FM-nél, de igyekszik a jó oldalát látni: „Végre a tévében is meg tudom nézni A Piramist. Jövő szerdán pedig a tervek szerint visszatérek a színpadra.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top