TV-sztárok

Műtétnek vetné alá magát Janza Kata

Janza Kata jóban van magával, büszke a ráncaira. Ám egy valami van, amin változtatna, ha kell, akár műtéttel is.

Janza Kata elárulta, hogy ugyan sosem volt baja a korával, de ha kell, a jövőben drasztikusabb beavatkozást is vállal, mert egy dolog nagyon zavarja.

„A színházban elképesztően sok sminket használunk, ez nagyon megviseli az arcbőrünket, így számomra nagyon fontos, hogy rendszeresen elmenjek egy olyan kezelésre, amely alaposan kitisztítja a bőrömet. Egyébként elégedett vagyok magammal, büszke vagyok a ráncaimra, még az orrom sem zavar, de egy dolog van, ami igen. Sajnos nálunk Janza-ágon családi vonás, hogy bármilyen vékonyak is vagyunk, nagyon hamar megereszkedik az állunk, és bizony tokánk lesz. Ezen szívesen változtatnék, ha lehet, tornával, de ha mindenképpen szükséges, valami hatékonyabb beavatkozást is bevállalnék” – mondta el a Blikknek Janza Kata.

A szakember szerint Janza Kata számára a felszívódó szálas kontúrozás lenne a megoldás. Az eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, ez megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagéntermelését.

Janza Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top