TV-sztárok

Mutatjuk, hogy él a milliárdos Bill Gates lánya, Jennifer

Ritka lehetőséget kínálnak Jennifer Gates fotói, hogy egy kicsit bepillanthassunk abba, hogyan él a világ egyik leggazdagabb családja. Bill Gates lánya biztosan meglepett már néhányakat.

Visszafogott és kedves lánynak ismerik Bill Gates elsőszülöttjét, Jennifert. Az idén 22 éves lány a családi szokásokkal ellentétben rendszeresen megoszt a nyilvánossággal olyan magánjellegű képeket, amelyekből azért ízelítőt kapunk, hogyan él a világ leggazdagabb örökösnője.

A világ leggazdagabb családja: Melinda Gates, Phoebe Gates, Rory Gates, Bill Gates és Jennifer Gates
Fotó: Instagram/Melinda Gates

Jennifer Gates díjugratóként sokat utazik a versenyekre, a lovaglás élete egyik nagy szenvedélye. A versenyzés mellett a neves Stanford Egyetemen biológia szakos, és Bill Gateshez méltóan jótékonykodik, amikor teheti. Jelenleg Kuvaitban él a párjával, Nayel Nassarral, aki szintén profi lovas. 

Nálunk akkor hallhattunk Jennifer Gatesről, amikor Bill Gates az egész családdal együtt a lánya versenyére utazott Somorjára, Szlovákiába. Bár, az biztos, hogy ha nem tudod, hogy őket kell keresni a tömegben, talán rájuk sem figyelsz. Nem járnak talpig aranyban, nem híres divattervezők látványos kreációiban parádéznak, pedig Bill Gates a világ leggazdagabb embereként mindezt megengedhetné magának. Ennek ellenére ő és a felesége, Melinda is igyekezett nem elkényeztetni a gyerekeiket, nem bébiszitterekre bízták őket, nem vásárolgatni, hanem kirándulni jártak velük a hegyekbe vagy a tópartra. Igaz, megengedhetnek maguknak olyat, amit csak kevesen, ez kiderül a lenti képgalériából is, de ezt sem olyan felvágósan, dicsekvésként. 

Jennifer Gates elmúlt egy éve például ilyen mozgalmas volt:

Megnézem
Összes kép (18)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top