nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Megszűnik Hosszú Katinka és Shane Tusup közös képregénye

Megszűnik Hosszú Katinka és Shane Tusup közös képregénye

Szigorúan gazdasági okok miatt kell lemondani az Iron Lady Arcanum című képregény kiadásának folytatásáról – hangsúlyozta Hosszú Katinka és Shane Tusup egy közös közleményben pénteken.
NLCafé
f Ajánlom

Az Iron Lady Arcanum képregényeket gyártó és kiadó Iron Comics tulajdonosa, az Iron Corporation pénteken közölte az előfizetőkkel, hogy a januári volt az utolsó szám a rajzolt történetsorozatból.

A cég két tulajdonosa, Shane Tusup és Hosszú Katinka is közös közleményben kommentálta a bejelentést. „Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én »gyermekem« volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak” – szögezte le Shane Tusup. Hosszú Katinka is nyomatékosította, hogy nem a kettejük között megromlott viszony miatt hagyják abba a képregény kiadását: 

minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melyek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra.

Azt is közölték az előfizetőkkel, hogy a cég dolgozik azon, hogy más módon és formában, de a rajongók találkozhassanak a folytatással.

A Best magazin a napokban megírta: az Iron Corporation Kft. alkalmazottainak több mint felét elbocsátották. Az elküldött munkatársak egyikét a hetilap szólaltatta meg, a nyilatkozó elmondta, hogy mindenkit meglepett a létszám-lefaragás, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak, sőt korábban még az is szóba került, hogy további, új munkatársakat vesznek fel. 

(via 24.hu)

Megosztás Facebookon