TV-sztárok

Nem vállalja a hazugságvizsgálatot VV Fanni feltételezett gyilkosa

Tovább nyomoz a rendőrség VV Fanni halálának ügyében, ebben a gyanúsított nem működik együtt. Közben felmerült az is, hogy a gyilkosságot különös kegyetlenséggel követhették el.

Mint tegnap napvilágot látott, nyereségvágyból ölhették meg VV Fannit. A lány feltételezett gyilkosa jó ideje előzetesben van, de még nem tett beismerő vallomást. Felmerült a poligráfos vizsgálat, azaz a hazugságvizsgálat lehetősége is, de azt csak a gyanúsított beleegyezésével lehet elvégezni, ő pedig megtagadta – írja a Blikk.

VV Fanni családja közben attól tart, hogy a lányt kegyetlen módon ölték meg – az, hogy ez felmerült még nehezebbé teszi a gyászt. „Sajnos, attól tartunk, hogy valóban különös kegyetlenséggel ölte meg a gyanúsított Fannit. Ha már a pénz motiválta az elkövetőt, akkor szinte biztos, hogy ez a minősítés is valós. A nyereségvágy és a különös kegyetlenség szinte mindig együtt jár” – nyilatkozta a lapnak a család ügyvédje. Ilyen esetekben a szenvedés foka adja a minősítést, tehát a különös kegyetlenség az átlagosnál nagyobb szenvedést jelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top