TV-sztárok

Gubás Gabi: az érzelmeinket nem tudjuk irányítani

A Válótársak Zsófijával arról beszélgettünk: kialakulhat-e szerelem családon belül, azaz szemet vethetünk-e volt férjünk testvérére?

Az RTL Klub Válótársak című sorozatában Gubás Gabi karaktere, Zsófi szerelmes lett volt férje öccsébe. A színésznő úgy véli, karaktere döntése, miszerint utat enged az érzelmeinek nem elítélendő.

„Az érzelmeinket nem tudjunk irányítani, azon viszont elgondolkodhatunk: miért éppen ő, és mi vezetett oda, hogy Zsófi éppen a férje öccsébe szeretett bele? A sorozatban egyértelmű, hogy szakítás után fordul egymás felé Zsófi és Péter. A történetből az is kiderült, hogy annak idején Zsófinak mindkét férfi csapta a szelet. Ő végül a szívére hallgatott, és Bálint mellett döntött, hiába udvarolt neki a jómódú Péter is. Ám amikor rádöbbent, hogy a férje sosem lesz igazi társa, sosem fog felnőni, döntést hozott, hogy nincs tovább” – magyarázta Gabi, aki miután olvasta forgatókönyvet, megértette Zsófi döntését és lépéseit.

Gubás Gabi és Stohl András a Válótársakban
Fotó: RTL Klub

„Úgy gondolom, amikor Zsófi és Péter összejön, az egy tiszta helyzet. Zsófi utat enged a válása után azoknak az érzéseknek, amelyeket a múltban elzárt, és nem élt meg, és elkezdődik egy új kapcsolat. Itt persze belép az a kérdés: hogy etikus a volt-e párunk testvérével viszonyt kezdenünk? De azt gondolom, a történetben egyértelműen le vannak fektetve a szabályok, hogy Zsófi lezár egy kapcsolatot, és egy újba kezd. Az pedig a Válótársak utolsó évadából kiderül, van-e realitása és legalitása, hogy valóban Péter lehet-e Zsófi igazi társa” – mondta Gabi.

Nem ez az első verekedés a Válótársakban, Stohl András és Nagy Ervin harca még nem ért véget:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top