TV-sztárok

Egykori barátja kitálalt Oszter Sándorról, durva dolgokat állít

Oszter Sándor egykori munkatársával és barátjával ül a vádlottak padján. Keserű Sándor durva dolgokat állít a színészről.

Hosszú hónapok óta tart az a per, amelyben Oszter Sándort és társait azzal vádolják, hogy egy Szlovákiában bujkáló, Magyarországon adócsalás miatt keresett vállalkozónak megígérték, több tízmillió forint fejében elintézik az ellene folyó eljárás enyhítését. Oszter állítása szerint ő semmit nem tudott erről az ügyről, egy filmrendező kereste meg, hogy dolgozzanak együtt egy történelmi filmen, az ő neve csak ennek a filmnek kapcsán vetődhetett fel. Ez a film 2010 óta az ÁVH munkacímen futott. A forgatások elkezdődtek, de nem fejeződtek be. Helyette az ügyben Oszter Sándor ötödrendű, míg a film producere, Keserű Sándor negyedrendű vádlottként szerepel a bíróságon. Az ügyészség az összes vádlottra letöltendő börtönbüntetést kért.

A Borsot megkereste a negyedrendű vádlott, Keserű Sándor, és súlyos dolgokat állított Oszter Sándorról. „Nem akartam eddig beszélni, mert mélyen tisztelem Oszter Sándor művész urat, nagyra becsülöm a munkásságát, a szakmai tudását, nem véletlen választottam az ÁVH film főszereplőjének… mindemellett sajnos azt kell mondjam, ő egy nagyon sötét lelkű ember. Meggyőződésem, hogy alkoholproblémája sodorta ebbe a mélységbe a művész urat, ami a családi gondokkal és a színészi mellőzöttséggel kezdődött. Napi kapcsolatban voltunk, forgattunk, dolgoztunk, mégis voltak napok, amikor még engem is képtelen volt beazonosítani. Ő a látszat ellenére egy nagyon magányos ember, akit a függősége odáig taszított, hogy a feleségét is képes volt bánta­ni” – vádolta meg egykori kollégáját és barátját Keserű Sándor, aki állítólag attól borult ki, hogy Oszter Sándor a tárgyaláson „lehúzós álproducernek” nevezte őt.

A lap kereste Oszter Sándort is, de nem érték el, a felesége nyilatkozott. „A lányom és az unokám életére esküszöm, hogy soha nem történt ilyen, Sándor egy nagyon jó ember. Ez a producer, ez az ember egy csaló! Másfél milliója sem volt „nagy” producerként, hogy kifizesse a forgatókönyvet, azt is a férjem pénztárcája bánja” – reagált Failoni Do­natella, aki attól tart, ha nem csitul a botrány, azt az egészségük fogja bánni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top