nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Összetörték Tatár Csilla autóját

Összetörték Tatár Csilla autóját

Tatár Csilla kiakadt! Éjszaka nekiment valaki a kocsijának, majd se szó, se beszéd továbbhajtott, természetesen betétlapot sem hagyott.
NLCafé
f Ajánlom

Tatár Csillát váratlanul leváltották A Dalban, már nem ő a műsorvezetője, ettől függetlenül nagyon sokat dolgozik: nemrég elindult a blogja, amelyben hírességek életébe nézhetünk bele. A forgatások mellett sok időt tölt a családjával, bár pár hónappal ezelőtt azt nyilatkozta Tatár Csilla, hogy egyelőre várnak a második gyerekkel. A műsorvezető nagyon sok képet oszt meg a kis Milán Rubenről, most viszont egy másik ügy miatt kellett felszólalnia. 

Tatár Csilla egy dühös posztot volt kénytelen közzétenni, hiszen teljesen összetörték a kocsiját.

Ha éjszaka összetöröd valakinek az autóját, nem hajtasz tovább! Kedves Opelos, megvan a rendszámod, szóval hamarosan egy 13. kerületi rendőr kopogtatni fog nálad. 

– írta a műsorvezető, aki a baleset miatt ma egész nap késésben volt, nem ért oda a forgatásokra, így nemcsak anyagi kárt szenvedett, hanem a munkáját is befolyásolta a cserbenhagyás. Szerencsére azonban tudják, hogy ki volt az elkövető, így Csilla megnyugodhat, hamarosan rendeződnek a dolgai. 

Megosztás Facebookon