TV-sztárok

Polyák Lillának oké, ha párja pénzért csókol mást

Polyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolatára sokan kíváncsiak, Kasza Tibit is érdekelte például az is, hogyan állnak a féltékenységgel. Most ez is kiderült.

A két színész kapcsolatáról eleinte csak keveset tudhattunk, mert úgy érezték, a korkülönbség miatti előítélet éppen elég támadási felület, és Polyák Lilla nehezen viselte a bántásokat, amelyeket fiatal szerelme miatt kapott. Mostanra viszont ez már nem szokott téma lenni, a szűkebb és a tágabb környezetük is elfogadta őket. Gömöri András Máté tavaly tavasszal eljegyezte a párját, akivel a munka miatt is rengeteg időt tölt, mégis sikerült megtalálniuk az egyensúlyt a kapcsolatukban. A Pénzt vagy éveket! legutóbbi adásában Kasza Tibor arra kérdezett rá, hogyan állnak a féltékenységgel, például mi a helyzet a színpadi csókkal. 

Gömöri András Máté és Polyák Lilla a színpadi csókokért nem aggódik

„Ha Máté végigcsőrözi az Operettszínházat, és azt mondja, hogy kicsim, nekem ez a munkám, az oké?” – kérdezte Polyák Lillától, aki szerint, ha a vőlegénye a büfében vagy a takarásban csinálja ezt, akkor nyilván nincs rendben, de a színpadon ezzel nincsen gondja. Színésznőként ő is pontosan tudja, mennyit jelent egy színpadi csók. 

Akkor jól értem, ha ingyen csinálja, akkor baj, ha pénzért, akkor oké?

– kérdezte Kasza. 

„Tulajdonképpen ennyi” – zárta rövidre a színésznő, de nézd vissza a jelenetet, hogy lásd, mit szólt ehhez Gömöri András Máté

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top