TV-sztárok

Óriási a változás Erős Antónia életében

Láttad már Erős Antóniát síelni, a gyerekeivel kirándulni vagy a kollégáival ökörködni? Nem, eddig leginkább csak a híradó stúdiójában mutatkozott vagy hivatalos rendezvényeken. De nagy változás következett be.

Erős Antónia kedvelt médiaszemélyiség, eddig féltve őrizte a magánéletét. Csak akkor nyilatkozott, amikor valamilyen fontos ügy mellé állt. Meghúzott egy határt, amit szigorúan be is tartott. Ám most változtatott ezen, mert rájött, hogy az emberek kíváncsiak rá, ezért enged némi betekintést a mindennapjaiba. A nyilvános Facebbok–oldalán láthatjuk például a gyerekeivel:

Síelés közben:

Vagy éppen a kulisszák mögött a kollégákkal:

„Rengetegen próbálnak velem kommunikálni különböző fórumokon. Általában arról kérdeznek, hogy a munkán kívül mit szeretek csinálni, hogyan tartom karban a testem, és persze állandó kérdéseket kapok a gyermekeimmel kapcsolatban. Rájöttem, nyitottabbá kell válnom, és sokkal egyszerűbb, ha megmutatom. Eddig a levelekre sem fordítottam kellő figyelmet, de változtatni fogok ezen is. Rá kellett jönnöm, hogy az embereket érdeklem, ezért kezdtem el használni a közösségi oldalakat. Számomra is meglepő volt, hogy egyik pillanatról a másikra több ezer új követőm lett. Még nem igazán érzem ezt a fajta megnyilvánulást, de tanulgatom” – mesélte a Borsnak Erős Antónia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top