TV-sztárok

Kapócs Zsóka: Nem fogom megmutatni a babámat

Nemsokára megérkezik Kapócs Zsóka kisbabája. A modell elárulta, hogy szeret rejtőzködni, és a gyermekét sem mutatja majd meg, mert kirázza a hideg azoktól a sztároktól, akik ezt teszik.

Kapócs Zsóka hat év küzdelem után végre teherbe esett, nemrég pedig azt is elárulta, hogy ki a baba apukája. A mostanában nem túl sokat szereplő Zsóka már több fotót is posztolt a terhessége alatt, megmutatta gömbölyödő pocakját, azonban most azt állítja, a babát nem fogja bemutatni, hiszen nem szeretne ezzel házalni. A médiaszemélyiség többek között erről is beszélt Garami Gábornak a Potyautasban. 

Kapócs Zsóka azzal kezdte, hogy nem szeretne a magánéletéről beszélni, hiszen nem szokása. Azt mondja, valahogy sosem érezte azt a fajta kitárulkozást, amit mások szoktak, hogy meg kell mutatnia magát, ott kell lennie mindenhol. 

Nem fogom megmutatni a babát sehol. Na, engem a víz kiver, amikor látom ezeket a szerencsétlen sztárokat – bocsánat a szerencsétlen szóért –, hogy a gyereken keresztül, az ő arcát eladva próbál bizonyos nem tudom mikhez jutni. A gyerek azt hiszi már kettőéves korában, mert ő benn volt az újságban, hogy ő valaki. Olyan személyiségtorzuláson mennek szerintem keresztül ezek a gyerekek. Szerencsétlen nem tud egyet böffenteni anélkül, hogy az anyja ne állítsa oda maga mellé

– mondta Zsóka a videoblogban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top