TV-sztárok

Kamarás Iván: a szüleim hülyén viselkedtek velem

Itthon forgat, a Korhatáros szerelem egyik szereplője Kamarás Iván. Kimerítő interjút adott.

A színész a Borsnak nyilatkozott a szerepével kapcsolatban. A sorozatban Viktort alakítja, aki elhagyta a három gyermekét. „Ebben a szerepben az a kihívás, hogy ne antipatikus pasit játsszak, hiszen neki is megvannak a motivációi, ő is hús-vér ember. Elmenekült egy helyzet elől, mert nem tudott szembenézni azzal, hogy családfőként megbukott. Szuper szerep, kiválóan megírt jeleneteim vannak, zseniális a szereposztás, ez egy jutalomjáték volt.”

Kamarás Iván / MTI Fotó: Bugány János

A Korhatáros szerelemre épülő interjúban szóba került, hogy a sorozatban Kamarás Iván mellett játszanak a fiaihoz (Zalán 15, Igor 17 éves) hasonló korú gyerekek. 

„Azok aztán igazi tinédzserek, kapom tőlük a beosztást folyamatosan. Mindent jobban tudnak, meg sem hallgatnak. Ha találkozunk, ne adjál puszit, jó, apa! Ez nehéz időszak. Nem emlékszem, hogy én ennyire tinédzser lettem volna. Csak arra emlékszem, hogy a szüleim milyen hülyén viselkedtek velem, holott valószínűleg én viselkedtem hülyén velük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top