TV-sztárok

Várkonyi Andrea nevelési módszerei vitát generáltak

Nem ez az első megosztó téma, amelynek mentén a Micsoda nők! vendégei összekülönböznek, de ezúttal csak Várkonyi Andrea volt az, akinek a nézeteivel nem tudtak azonosulni a többiek.

Kaphat-e a gyereket büntetést? Erről a kérdésről biztosan hosszan lehetne elmélkedni, Várkonyi Andrea műsorában azonban szűkre szabott az idő. Mégis, ebből az alig kétperces videóból is kiderül, hogy Doszpot Evelin, Szentpéteri Eszter és Vajda Judith nem tudtak azonosulni a műsorvezető véleményével. 


Doszpot Evelin, Szentpéteri Eszter és Vajda Judith

Evelin élből rávágta, hogy persze, nem kaphat, hanem egyenesen kell a büntetés, mert szankciók nélkül nem lehet nevelni. Kicsit megengedőbb vélemény volt, hogy fontos a motiválás, és ha az nem működik, jöhet a büntetés.

„Ezek idealizált képek, a hétköznapokban nem így működik” – mondta Evelin, és a vendégek ebben megegyeztek, majd Várkonyi Andrea is közbeszólt:

Ebben nagyon-nagyon nem értek veletek egyet.

A motiválás a Bochkor családban is megvan, de Andrea hagyja, hogy a lánya a saját kárán tanuljon, ha a szép szó nem használ. 

Várkonyi Andreával nem értettek egyet a vendégei a Micsoda nők! legutóbbi adásában

„Nem gondolom, hogy a büntetés használ. Ha a motiválás nem működik, akkor én engedem őt hibázni, és a hibájából meg fogja tanulni.”

Várkonyi Andrea érvelését a Micsoda nők! videóban meg is nézheted: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top