nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ez Doszpot Evelin véleménye a nyilvános szoptatásról

Ez Doszpot Evelin véleménye a nyilvános szoptatásról

A nyilvános szoptatás mint beszédtéma igen népszerű az utóbbi időben. Doszpot Evelinnek határozott véleménye van róla, nem éppen pozitív.
NLCafé
f Ajánlom

Doszpot Evelin nemrég őszintén vallott depressziójáról, aztán azt is elárulta, hogy egy ideje már nem alszanak együtt a férjével. Doszpot Péter felesége nyíltan vállalja a véleményét nagyon sok témában, így volt ez legutóbb a nyilvános szoptatással kapcsolatban is. Doszpot Evelin elmondta a Micsoda Nők! adásában, hogy bár ő liberális, van egy határ, és ezt sokszor átlépik a nők, amit már nem tolerál. 

Az biztos, hogy nem rejtette véka alá a véleményét ezúttal sem, és még azt is bevállalta, hogy lesz, akinek ez nem tetszik.

Ez olyan, mint a melegfelvonulás. Én borzasztóan liberális vagyok, és mindent, mindenkit tolerálok, elfogadok. Nyilván vannak S.O.S. megoldások, de én már kerültem olyan kellemetlen szituációba, hogy étteremben és simán elővette, mindenféle stóla nélkül. Én sem csókolózom az utcán úgy, hogy ledugom a férjem torkán a nyelvem, és fröcsög a nyál, és nem beszélek arról, hogy mit hogyan csinálok, mert vannak olyan intim dolgok, amik csak rám tartoznak

– fejtette ki a véleményét Evelin. 

Megosztás Facebookon