TV-sztárok

Sass Dani: Inspirálja a nőket, ha egy pasi tud főzni

Sass Danit nők ezrei követik – sokaknak bejön, hogy a jóképű gasztroarc otthonosan mozog a konyhában. Nekünk most azt is elárulta, hogyan veszi le szíve választottját a lábáról.

Szinte bármit tesz ki a közösségi oldalára Sass Dani, nők százai likeolják ételfotóit, sportolás közben készített bejegyzéseit, utazással kapcsolatos posztjait. A Viasat3 műsorvezetője rendkívül mozgalmas életet él, ám mindennapjai jelenleg egyedül telnek. Pedig a Konyhafőnök egykori döntőse főztjeivel is szívesen kényeztetné szíve választottját.

„Inspirálja a nőket, ha egy pasi tud vagy szeret főzni. Annyira hasonlóak vagyunk mi, férfiak, hogy kell valami, amivel kitűnhetünk a masszából. Mindenki sportol, edzőterembe jár, mindenki elképesztően értelmesnek és persze lehetetlenül gazdagnak tűnik. Szerintem a főzés nagyon szexi dolog, amivel ki lehet tűnni ebből. Ahogy tapasztaltam, ezt gondolják erről a nők is, így igyekszem bevetni a főzőtudományom, amikor csak lehet. Persze szívesen elviszem a hölgyet étterembe is, de ott ezt a pluszpontot nem én zsebelem be. Kár lenne érte” – tette hozzá nevetve Sass Dani, akinek a nevéhez már egy csiliszósz is kötődik. A gasztroarc azt is elárulta, hogy egy csöppet sem kritikus, ha szíve választottja egy finom fogással kedveskedik neki.

„Jellemzően már azt is elismeréssel és soha véget nem érő tapssal jutalmazom, ha valaki fáradozik, és mindent megtesz annak érdekében, hogy készítsen nekem valamit. Éppen ezért nem jellemző, hogy kritikus lennék. Ha valami mégsem ízlik, akkor némán, a lehető legkisebb feltűnéssel igyekszem utólag fűszerezni, formálni, de kritika nem hagyja el a számat soha. Az igyekezet mindennél fontosabb” – árulta el Dani, akinél nem elvárás, hogy partnere konyhatündér legyen.

Szerintem minden férfinak fontos, hogy a nő, akivel megosztja mindennapjait, tudjon főzni, de nálam ez nem elsődleges szempont. Az viszont fontos, hogy legyen nyitott a gasztronómiára, és lepjen meg. Ha valaki ahhoz hasonló ízeket varázsol az asztalomra, melyeket édesanyám égetett bele az ízlelőbimbóimba, akkor nagyon nagy eséllyel indul a tökéletes nő pozíciója címre!

– tudatta a műsorvezető, aki szerint a különleges elnevezésű ételek dobogtatják meg leginkább a hölgyek szívét.

„Mindent bevetek, hogy a hölgyet megnyerjem! Jöhetnek a patéé-k, a croque madamok, a veluték, mousse-ok, jus-k és minden olyan, ami hallatán gasztrogurunak tűnhetek” – mondta viccesen Sass Dani, aki hamarosan a sütemények világába kalauzolja a nézőket a Viasat3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top