TV-sztárok

Pintér Tibor Ilyés Jeniferre cserélte Tóth Andit

Pintér Tibor hirtelen egy másik X-Faktor-osra, Ilyés Jeniferre cserélte le hőn áhított hölgyét, Tóth Andit.

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Tóth Andi igent mondott Pintér Tibornak, legalábbis arra, hogy gondolkodik rajta, elvállalja-e a Jimmy-musical női főszerepét. Pintér Tibor azonban nem várt tovább, és valaki mást választott Tóth Andi helyett, méghozzá egy másik X-Faktor-os lányt, Ilyés Jenifert.

„Tóth Andi helyett Ilyés Jenifert választottam – újságolta Pintér Tibor. A színész ugyanakkor azt is hozzá tette, hogy Tóth Andi megszerzése továbbra is napirenden van, de már csak a Nemzeti Lovas Színházhoz szeretné elcsábítani. – Nem kellett sok lányt castingolnom, Jeni jó választás, irtózatosan tehetséges. Ráadásul ugyanabban az X-Faktorban tűnt fel, amelyet Tóth Andi megnyert. Régóta együtt dolgozunk, még a növendékem volt egykor. Jó és szép csaj, ráadásul marha jól énekel. Van köztünk valami különös kémia” – mesélte Tenya a Borsnak.

„Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy megkaptam ezt a szerepet. Izgalmas egy ekkora legenda életéről szóló musicalben énekelni. Tibivel vagy hat éve ismerjük egymást, többször játszottunk már együtt. Egy hullámhosszon vagyunk, könnyen megy a munka vele” – mesélte a közös próba előtt Ilyés Jenifer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top