TV-sztárok

Megvan, meddig áll színpadra Farkasházi Réka

December 8-án adtuk hírül, hogy Farkasházi Réka a harmadik gyermekével várandós. A Bors mai cikkéből kiderül, hogy a színésznő már most elkezdte a fizikai és lelki összehangolódást legkisebb gyermekével. „A baba miatt valahol meg kellett húznom a határt, így csak január végéig játszom színházban, már elkezdtem szép sorban visszaadni a szerepeimet. A zenekarral, amely tizenegy évvel ezelőtt indult, és most kezd igazán beérni, áprilisig koncertezünk – mondta a lapnak a Tintanyúl nevű zenekar énekesnőjeként is aktív Farkasházi. – Óriási visszajelzés és legalább ugyanekkora szívfájdalom, hogy a gyereknapi hétvégére már most tizenegy koncertfelkérésünk érkezett, de a várandósság miatt ezeket vissza kellett utasítanom.”

Réka úgy gondolja, még korai a jövőt tervezgetni, így nem döntötte el, magával viszi-e majd a babát a koncertekre, csak abban biztos, hogy mikor tér vissza a szülés után. „A koncertszervezőknek udvariasan megírtuk a zenekarral, hogy szeptemberben tudjuk folytatni a munkát, de feltehetően akkor sem úgy, mint például tavaly, amikor csak decemberben húsz koncertünk volt” – közölte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top