TV-sztárok

Gregor Bernadett drasztikus diétába kezdett, akár veszélyes is lehet

Gregor Bernadett durva diétával kezdte 2018-at, amit egész évben tartani akar. Ám ez akár még veszélyes is lehet.

Gregor Bernadett jelenleg Her­czeg Ferenc Bizánc című darabjának főszerepére készül, királynőt alakít. A színművésznő nemcsak a szö­vegét tanulja lelkesen, fizikailag is készül a megformálandó karakterre, a felkészülésnek része egy kőkemény fogyó­kúra is.

„A munkám során gyakran szűk jelmezeket öltök, így akár már két kilogrammnyi plusz is azonnal meglátszik, nem tudom felvenni a ruhámat! Ráadásul így az ünnepek után érzem is, hogy felszaladt néhány kéretlen kiló. Ilyenkor diétázni kezdek, amit egyébként nagyjából egész évben tartok. A reggelt legtöbbször egy fehérjeturmixszal indítom, ha délelőtt megéhezem, eszem egy kis gyümölcsöt. Mellőzöm a lisztet, a cukrot és a húst, így legtöbbször barna rizst vagy durum tésztát eszem ebédre, mellé tofut vagy zöldségeket készítek. Lehet, hogy ez így keménynek tűnik, ám a reggeli turmix eléggé eltelít ahhoz, hogy estig ne legyek igazán éhes, így maximum egy almát eszem a lefekvés előtti órákban” – mesélte Gregor Bernadett a Blikknek. Azonban nem árt, ha óvatos, mert az orvos szerint az ilyen drasztikus diéta hosszú távon hiánybetegségekhez vezethet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top