TV-sztárok

Stohl András visszakerült a rács mögé

Önszántából vonult újra börtönbe Stohl András, ezúttal ráadásul még neki fizettek a kellemetlenségért.

Tíz hónapot töltött börtönben Stohl András, miután 2010 májusában ittasan, kábítószer hatása alatt autóba ült, és súlyos balesetet okozott. A színész az enyhének számító büntetés letöltése óta józan életet folytat, karrierjét sem törte derékba az ügy, sőt még egy börtönnapló stílusú könyvhöz is adta a nevét.

Az elmúlt hónapokban pedig újra hasznát vehette börtönviselt múltjának a színész. Stohl karaktere a Valami Amerika 3-ban börtönben ül, ami különös érzéseket keltett a színészben. „Szerepem szerint az egész filmben börtönben vagyok, de szerencsémre nem valódi fegyházban, hanem egy katonai laktanyában forgattuk a jeleneteket. Így némileg könnyített dolgom volt” – nyilatkozta a Blikknek a színész.

Stohl András újra rács mögött | Fotó: Valami Amerika 3.

„Annak idején, amikor szabadultam, megfogadtam, hogy soha többet nem veszek fel rabruhát, de lám, a sors különös fintora úgy hozta, hogy mégis. Ezt leszámítva rendkívül sok nevetéssel és vidám hangulatban telt a forgatás, sőt, voltak olyan helyzetek, amelyekben szinte szakértőként közreműködtem a rácsok mögötti jelenetekben” – árulta el Stohl András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top